Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit
Deskundig advies
Bezorging en montage van de meubels zonder extra kosten

Ken je dat gevoel? Je hebt dagen, misschien zelfs weken besteed aan het inrichten van je woning. Elk meubelstuk, elk accessoire is zorgvuldig uitgekozen en geplaatst. Toch lijkt er iets te ontbreken, een bepaalde magie die het geheel compleet maakt. Dat is waar rhe-styling om de hoek komt kijken. Rhe-styling begrijpt dat de finishing touch cruciaal is voor een perfect ingericht interieur. Het is als het ontbrekende puzzelstukje dat alles op zijn plaats laat vallen.

Laat ons je helpen!
Persoonlijk adviesgesprek aan huis, gratis
Minimum besteding van € 1.500,-
Er moet een basisinterieur staan

Persoonlijk advies op maat

Onze ervaren stylisten zijn ware meesters in het vinden van dat ene detail dat het verschil maakt. Ze beschikken over een scherp oog voor detail en een creatief brein vol originele ideeën. Wat rhe-styling onderscheidt, is het persoonlijke aspect. Onze stylisten bieden advies op maat, rekening houdend met jouw smaak, levensstijl en budget.

Samen naar het ‘wauw’ gevoel

Ze luisteren naar jouw wensen en behoeften en vertalen deze naar een uniek ontwerp dat perfect past bij jouw interieur. Wanneer je het ‘wauw’-gevoel ervaart en helemaal tevreden bent met het ontwerp, gaan onze stylisten samen met jou aan de slag. Het resultaat van rhe-styling is meer dan alleen een mooi ingericht interieur; het is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en stijl.

Een thuis om van te genieten

Het is een ruimte waarin je je thuis voelt, waar elk detail zorgvuldig is overwogen en waar het geheel meer is dan de som der delen. Dus, als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt in je interieur, aarzel dan niet om rhe-styling in te schakelen. Wij zijn er om jouw huis om te toveren tot een plek waar je elke dag weer van kunt genieten, met een interieur dat helemaal bij jou past.

Hoe gaat het Rhe-styling proces in zijn werk?

De rhe-styling is opgedeeld in 5 stappen: Allereerst bespreken we uw wensen bij u thuis, om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie en uw persoonlijke behoeften. Vervolgens creëren we een inspiratieplan op maat, met een moodboard dat we samen in de winkel bespreken. Daarna gaan we over tot de uitvoering, waarbij we alle accessoires verzamelen en bestellen om de gewenste sfeer te creëren. Zodra alles binnen is, volgt de rhe-styling op locatie, waarbij we alles op de juiste plek zetten voor het gewenste eindresultaat. Tot slot volgt een evaluatie na twee weken.

We zijn twee weken verder. De ervaring leert dat het soms even wennen is omdat het er anders uitziet dan u misschien al jaren gewend bent. Uiteraard kan het zijn dat u toch graag iets anders ziet. Dit is kosteloos om te ruilen en/of te retourneren. U betaald alleen wat u afneemt.

Rhe-styling betekent niet dat je een compleet nieuwe inboedel hoeft aan te schaffen. Het zit hem in de kleine dingen. Bijvoorbeeld door een eyecatcher aan de muur. Je net wat te grote bank te vervangen door een prachtige kleinere variant en een fauteuil. Of door de indeling van de ruimte lekker om te gooien.