Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit
Deskundig advies
Bezorging en montage van de meubels zonder extra kosten

Ken je dat? Je hebt je woning helemaal mooi ingericht. Alles is naar wens. Alleen mist er iets… maar wat? Mis je de finishing touch in je interieur? Het puntje op de i dat van al die losse elementen één geheel maakt? Rhe-styling helpt je erbij! Onze stylisten hebben oog voor detail, zitten boordevol originele ideeën en geven je advies op maat. Wanneer je helemaal het wauw-gevoel hebt, gaan ze samen met jou aan de slag. Altijd met een verrassend resultaat!

Meer weten? Neem contact op!
Vloeren, raamdecoratie en meubels alles onder één dak
We komen bij je thuis
Interieurexperts met jarenlange ervaring

Onze interieurstylisten komen bij je thuis langs voor een inventarisatie van je wensen. Zijn er meubels die je wilt vervangen? Heb je items die je liever niet kwijt wilt? Welke kleuren spreken je aan? Wat wil je op de wanden? En welk meubel maakt het helemaal af? De stylisten van Rhetap combineren jouw bestaande en nieuwe meubels en accessoires tot een smaakvol geheel.

Rhe-styling betekent niet dat je een compleet nieuwe inboedel hoeft aan te schaffen. Het zit hem in de kleine dingen. Bijvoorbeeld door een eyecatcher aan de muur. Je net wat te grote bank te vervangen door een prachtige kleinere variant en een fauteuil. Of door de indeling van de ruimte lekker om te gooien.