Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit
Deskundig advies
Bezorging en montage van de meubels zonder extra kosten

Over Rhetap

Rhetap is een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar klanten helpt met het verwezenlijken van hun woonwensen. Als echte interieurliefhebbers openden we onze eerste woonwinkel in 1997 in Barneveld. Sindsdien zijn we flink gegroeid. Van een leegstaand garagepand van Stronks, naar 3000 m² aan ultieme woonbeleving. Inmiddels hebben we Rhetap Wonen en Slapen uitgebreid met Rhetap Meubels. Uw interieur van top tot teen laten verzorgen naar uw ultieme woonwens? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Rhetap meubels showroom Barneveld
Rhetap showroom in Barneveld
Rhetap Meubels showroom
Ruime showroom in Barneveld Rhetap Meubels

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze deskundige interieurspecialisten staan te popelen om u te voorzien van een passend advies. Zij beschikken over jarenlange ervaring en hiermee kunnen zij u écht verder helpen. Geen enkele vraag is ons te gek. Laat uw woonwens vertalen in een 3D tekening met Sketchup, een ontwerptool die wij gebruiken om ideeën werkelijkheid te laten worden.

Kies voor kwaliteit, kies voor Rhetap Meubels.

Bent u net als wij een groot interieurliefhebber? In onze royale woonboulevard vindt u de meubels en woonaccessoires die bij uw interieur passen. Uiteraard altijd gemaakt van de allerbeste materialen. In ons brede assortiment vindt u unieke design merken als Passe Partout, Himolla en DTP Interiors, zo is er voor ieder wat wils. Maak van uw interieur een plek waar u zich thuis voelt. Vind balans tussen blikvangers en comfort. Durf te experimenteren met kleuren en diverse stoffen. Ontdek onze collecties online of breng een bezoek aan onze showroom om met eigen ogen de hoogwaardige kwaliteit van Rhetap Meubels te ervaren.