Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit
Deskundig advies
Bezorging en montage van de meubels zonder extra kosten
Filteren
Filters

Categorie

Merk

Maretti

Bent u nog op zoek naar een bijzondere, luxueuze lamp? Dan bent u bij Maretti Lighting aan het juiste adres. Misschien heeft u dit mooie merk al wel eens voorbij zien komen. Met ruim 35 jaar ervaring is dit één van de grote spelers in de markt. Shop nu uw perfecte Maretti verlichting bij Rhetap Meubels!

Maretti Filteren
Resultaten

Resultaat 1–20 van de 55 resultaten wordt getoond

Sorteren op
Pagina

Een echt Nederlands bedrijf: Maretti Lighting 

Wanneer we het hebben over bedrijven van Nederlandse bodem, hoort Maretti Lighting hier ook zeker in thuis. Maretti Lighting is sinds hun bestaan uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de luxe verlichtingsbranche. Het merk gaat voor puur Dutch Design, waarbij de betaalbaarheid niet uit het oog wordt verloren. Maretti werkt daarnaast ook samen met veel designers en architecten die het aanbod blijven vernieuwen.

Het bijzondere design van Maretti Lighting

Maretti Lighting is onder andere te herkennen aan het bijzondere design. Maretti Lighting staat ook wel voor stijlvol design in lichtarchitectuur. Bij Maretti zien ze het als kunst om met licht en verlichting het doel en de beleving van de ruimte bewust te creëren. Het design van Maretti draagt bij aan de authenticiteit van uw woning en interieur.

Maak uw interieur af met Maretti Lighting 

In ieder interieur is verlichting ontzettend belangrijk. Naast dat het functioneel is, is verlichting ook een ontzettende sfeerbepaler. Licht kan uw interieur maken of breken. Zelfs wanneer u de verlichting niet gebruikt, maken ze nog steeds onderdeel uit van uw interieur. Met de verlichting van Maretti Lighting hoeft u zich geen zorgen te maken over dit soort punten, dat zit wel goed.   

Maretti Lighting bij Rhetap Meubels

Heeft u een mooi product gezien van Maretti of heeft u nog vragen? We staan uiteraard graag voor u klaar! Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom, onze ervaren specialisten helpen u graag en geven u persoonlijk advies op maat. We stellen graag probleemloos een vrijblijvende prijsopgave voor u op.